Kosove a Kostene predmety z Hradku kepkov metall- und beingegenstände aus dem Hausberg Kepkov - Mĕchurová, Z (Acta Musei Moraviae - Časopis Moravského Muzea, 1986)
estratto
Keywords: protostoria, metalli, museo moravské